Plana Alta: El PP d'Albocàsser confia que el PSOE avanci en la declaració dels ròssecs de Sant Antoni com a festa d'interès turístic provincial


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220927_139580/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 15-01-2024
El PP d'Albocàsser confia que el PSOE avanci en la declaració dels ròssecs de Sant Antoni com a festa d'interès turístic provincial

El Partit Popular d'Albocàsser ha posat en valor la festivitat de 'els ròssecs' de Sant Antoni que el municipi celebrarà el pròxim cap de setmana del 20 i 21 de gener i que 'esperem que siga declarada festa d'interés turístic provincial en breu'. Així ho ha manifestat el portaveu del PP en el municipi, Francisco Javier García, després que el passat setembre el PP elevara al ple de la corporació una proposta per a obtindre aquesta declaració per a aquesta festa junt amb la de 'les cartes' de la Puríssima.

Després de quasi quatre mesos de l'acord plenari que va promoure el Partit Popular a Albocàsser, 'celebrem aquesta festa amb el desig que siga reconeguda amb aquest títol. Creiem que val la pena conéixer-la i disfrutar-ne, i per això creiem que aquesta declaració ajudarà a posar en valor una festivitat de la qual ens sentim plenament orgullosos', ha manifestat García.

El regidor del PP ha convidat a tota la província 'i als visitants que vulguen viure aquest espectacle en estat pur' a acudir al municipi el pròxim cap de setmana per a 'vibrar amb un espectacle que apassiona i mobilitza a tot el poble'. 'Ens sentim absolutament orgullosos d'aquesta manifestació popular que arriba cada gener amb Sant Antoni i que volem que tothom tinga l'ocasió de conéixer i disfrutar', ha manifestat García.

En aquest sentit, el regidor confia que l'acord plenari 'que vam promoure en octubre amb una iniciativa presentada des del PP prosperi i culmine amb la declaració de festa d'interés turístic. Ni 'els ròssecs' ni tampoc la festivitat de 'les cartes' de la Puríssima són festes que defrauden. Al contrari, són espectacles que val la pena conéixer i disfrutar perquè són únics, singulars i impactants', ha declarat el portaveu del PP a Albocàsser.

Finalment, des del Grup Municipal del PP desitgen agrair a l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Albocàsser, organitzadora enguany de les festes en honor a Sant Antoni, la seua implicació en la coordinació d'unes celebracions que 'són un orgull per al nostre municipi i un espectacle únic per a la nostra província', ha conclòs el seu portaveu, Francisco Javier García.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana