Vila-real: La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat de Vila-real ja té cartell anunciador per a la setena edició


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164127_94739/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2017/10/164127_94739/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-10-2017
La Fira de la Solidaritat i el Voluntariat de Vila-real ja té cartell anunciador per a la setena edició

La Regidoria de Cooperació i Integració de Vila-real ja té cartell anunciador per a la setena edició de la Fira de la Solidaritat i del Voluntariat, que se celebrarà el pròxim 22 d'octubre.
El jurat encarregat de valorar les obres s'ha reunit per a deliberar quin dels treballs presentats al concurs representa millor l'esperit de l'esdeveniment. Finalment, el disseny realitzat per Rubén Lucas García és el triat com a imatge principal de la fira, la preparació de la qual ja està en marxa i que comptarà, un any més, amb diverses ONG i entitats de tot tipus, que es donaran cita a la plaça Major.
D'altra banda, la Regidoria que dirigeix Álvaro Escorihuela, a més de lliurar 750 euros al guanyador, ofereix un accèssit de 250 euros per al millor cartell local, que en aquesta ocasió recau sobre Sonia Ortiz López.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios