Vila-real: Aula Mentor realitza els exàmens finals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167311_97396/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/1/167311_97396/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 03-01-2018
Aula Mentor realitza els exàmens finals

La plataforma Aula Mentor, impulsada pel Ministeri d'Educació, va realitzar fa unes setmanes els exàmens finals de curs als quals van acudir la regidora de l’Ajuntament de Vila-real, Rosario Royo, i el Secretari General de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Josep M. Ramos, per a desitjar-los sort en les proves finals i donar-los les gràcies als alumnes per triar aquesta opció per a complementar la seua formació. Per la seua banda, els estudiants han mostrat la seua satisfacció amb els cursos realitzats i també amb la flexibilitat d'aquesta formació en línia.

Cal recordar que des de gener de 2016, Aula Mentor Vila-real està situada a les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real i, gràcies a les seues característiques, ha pogut albergar un major nombre d'alumnes i de projectes formatius pioners a nivell nacional, com són els Mòduls d’Especialització Professional, uns mòduls que iniciaran la segona edició durant el 2018.

Al mateix temps, la regidora ha destacat l'esforç tant de la Fundació Caixa Rural Vila-real com de l'Ajuntament per a poder oferir i mantindre en marxa aquesta oferta formativa, que ha registrat un augment exponencial en el nombre de matrícules des que ha passat a gestionar-se a les noves instal·lacions. A més, s'ha posicionat, d'aquesta manera, com la primera aula en nombre de matrícules de tota la Comunitat Valenciana i la número 5 entre les 488 que hi han a tot Espanya. L'oferta formativa consta de 173 cursos i, en el cas d'Aula Mentor Vila-real, el preu és de 48 € per curs amb titulació oficial.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana