Vila-real: Els comerços de Vila-real celebren Sant Valentí amb la campanya d’UCOVI ‘Enamorats dels nostres clients’


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181958_109652/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181958_109652/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/181958_109652/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 11-02-2019
Els comerços de Vila-real celebren Sant Valentí amb la campanya d’UCOVI ‘Enamorats dels nostres clients’

Els clients que compren a les botigues de la ciutat aquesta setmana rebran un xicotet detall ‘amb molt de cor’ com a premi a la seua fidelitat


La Unió de Comerç de Vila-real (UCOVI) promociona, un any més, el dia de Sant Valentí. La iniciativa, que compta amb el suport de la Regidoria d'Economia, pretén dinamitzar el sector, aconseguir la divulgació del petit i mitjà comerç i fomentar el consum i el coneixement de la xarxa comercial de la ciutat.
Sota el lema Enamorats dels nostres clients, la campanya “tracta de conscienciar als veïns sobre l'important que és realitzar les compres deixant-nos enamorar pel que ens ofereixen les botigues locals, on es poden adquirir una gran varietat de productes sense necessitat d'haver de desplaçar-se a altres llocs”, explica el regidor d'Economia, Xavier Ochando, qui destaca el “suport constant” al comerç de la ciutat.
Els comerços que formen part de la campanya conjunta, de sectors molt diversos, oferiran promocions especials entre tots els clients que compren en els locals adherits a la proposta, que el 14 de febrer rebran un xicotet detall “amb molt de cor”. “Algunes botigues prolongaran fins a finals de la setmana aquesta promoció”, indica Ochando. “Des d’UCOVI consideren que no només cal fer-se regals en parella, sinó que Sant Valentí és una data especial que mereix ser celebrada entre els comerços i els seus clients, amb un obsequi especial per a premiar la seua fidelitat”, apunta, “esperem que aquesta nova edició siga un èxit i es puguen augmentar les vendes en dates tan assenyalades”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana