Alt Palancia: El PP de Altura logra un nuevo acuerdo para declarar la romería a la Cova Santa Fiesta de Interés Autonómico ante el abandono de PSOE y Compromís


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226719_143674/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 27-04-2024
El PP de Altura logra un nuevo acuerdo para declarar la romería a la Cova Santa Fiesta de Interés Autonómico ante el abandono de PSOE y Compromís

El Partit Popular d'Altura ha conseguido que el ple de la corporación acuerde solicitar al Consell la declaración de la tradicional romería al santuario de la Cova Santa d'Altura como Fiesta de Interés Turístico Autonómico. El acuerdo se logra después de que hace dos años, en julio de 2022, se ratificara esta misma solicitud y la tramitación se elevara al Consell, entonces en manos de PSOE y Compromís.

'Malgrat les constants consultes i preguntes que formulem durant el passat mandat per a conèixer els avanços de l'expedient, res sabem', ha explicat Carlos Punter, portavoz del PP en Altura. 'I això és el que ha motivat que presentem ara esta iniciativa, perquè volem que aquell procediment que iniciem en 2022 i del qual ja no hem tingut notícies ni del Consell de PSOE i Compromís ni tampoc de l'equip de govern, avanç'.

L'objectiu, assenyala Punter, 'és posar-nos a treballar per a obtindre una declaració favorable. Desitgem que la tramitació prospere i aconseguim este repte ara que el Consell està dirigit pel Partit Popular. Perquè enfront de l'abandó dels socialistes, nosaltres complim'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana