Vila-real: Héctor Folgado impulsarà un pla especial per al Termet de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185351_112562/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-05-2019
Héctor Folgado impulsarà un pla especial per al Termet de Vila-real


Més neteja, reforestació del paratge, una base de la Policia Local a l'estiu o un pla d'urgent de millora de la zona de jocs són algunes de les propostes del PP de per al pulmó verd de la ciutat

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Vila-real, Héctor Folgado, ha anunciat avui la posada en marxa d'un pla especial per a la zona del Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Tal com ha explicat el candidat, el Termet és el pulmó verd de la ciutat i un tresor mediambiental que cal protegir, acaronar i endreçar.

Després de vuit anys d'abandó, el PP impulsarà un pla urgent de reforestació del Termet que, a més, implicarà l'alumnat dels centres d'Educació Primària per a conscienciar-lo de la importància de conservar el paratge de l'Ermita.

A més, a partir del 26 de maig s'apostarà per una modernització i renovació urgent dels jocs infantils d'aquest paratge, amb especial incidència en la creació de nous jocs adaptats.

Héctor Folgado ha explicat que ?a més potenciarem el Termet com a centre d'activitats mediambientals i d'interacció amb la naturalesa a través d'activitats de formació, esportives i d'oci?.

Al mateix temps, els populars establiran una base de la Policia Local durant els mesos d'estiu en l'Ermita per a reforçar la seguretat i la cura en l'època en què més veïns acudeixen al ermitorio.

?El paratge del Termet és de tots i hem d'apostar per la seva protecció, per la seva posada a punt i per recuperar el prestigi i l'orgull que els vila-realenses tenim per aquesta zona?, ha assenyalat Folgado.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana