Vila-real: El Porrat Popular Solidari de la Penya el Desori es destinaran a les famílies de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2013/5/84858_45476/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2013/5/84858_45476/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | Fiestas | 10-05-2013
El Porrat Popular Solidari de la Penya el Desori es destinaran a les famílies de Vila-real

L’Associació Cultural Penya El Desori organitzem, com cada any, en el context de les festes de Sant Pasqual, una nova edició del Porrat Popular Solidari que se celebrarà el dissabte 18 de maig a les 19.30 hores en la nostra seu ubicada al carrer Zumalacàrregui, 23.

L’acte consisteix en un berenar tradicional amb mistela, vi, fruits secs i llonganissa on recollim fons per a projectes solidaris. Durant els últims anys, l’associació ha aprofitat els beneficis generats en aquest acte per impulsar un projecte de millora de les condicions de vida de les persones de la Comunitat de León (Nicaragua).

Des de la Penya El Desori, en nom de la Comunitat de León, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que, durant 5 anys, han estat col•laborant amb aquest projecte tan il•lusionant per a nosaltres. Durant aquest temps, s’ha aconseguit que molts xiquets i xiquetes hagen tingut accés a allò que considerem que és bàsic: aigua potable, menjar i alfabetització. En l’actualitat hem encetat una nova fase amb la construcció d’un habitatge digne per a una família de la comunitat que s’està gestionant i per al qual comptem amb fons suficients, gràcies a la col•laboració de les veïnes i veïns de la ciutat que cada any participen en aquesta activitat solidària. Per tant, considerem que, de moment, els nostres objectius a Nicaragua s’han complit amb escreix.

Campanya local

Per una altra banda, l’agreujament de la situació de crisi econòmica que des de fa un temps, s’està produint a casa nostra, ens ha fet plantejar-nos que enguany destinarem les vostres col•laboracions a la gent que tenim més a prop i que també està molt necessitada. No es tracta d’oblidar-nos de Nicaragua, ja que el nostre projectes allà continua. El que pretenem amb aquesta iniciativa és intentar ajudar també a les famílies de la nostra ciutat que, malauradament, estan passant importants dificultats.

És per això que hem decidit col•laborar aquesta edició amb la campanya alimentària de l’associació benèfica Sant Vicent de Paul de Vila-real. Les persones que vulguen participar poden fer tant aportacions econòmiques com donacions de menjar, productes d’higiene o de neteja, durant tota la setmana de festes dirigint-se a la nostra seu ubicada al carrer Zumalacàrregui 23, de Vila-real o participant directament el dia del Porrat Popular Solidari. En l’acte també celebrarem el sorteig de dos botes de vi i un pernil entre les persones que col•laboren en la campanya. Vos esperem a totes i a tots, el segon dissabte de festes!!

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana