Vilafamés: El cicle 'Viu l'estiu en família' programa un taller de cuina per a xiquets i xiquetes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174671_103462/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 12-07-2018
El cicle 'Viu l'estiu en família' programa un taller de cuina per a xiquets i xiquetes

Els xiquets i xiquetes de Vilafamés s'introduiran en el món de la cuina gràcies al taller que han programat el col·lectiu de les Mestresses de Casa dins del cicle 'Viu l'estiu en família'. L'activitat tindrà lloc aquest pròxim dissabte 14 de juliol al local de l'Associació.

L'objectiu del taller és que els més menuts es familiaritzen amb els productes i receptes tradicionals i amb la gastronomia en general. Les nocions de cuina les traslladaran un grup de sòcies que pertanyen a les Mestresses de Casa, que estaran molt pendents de l'aprenentatge dels participants.

Aquesta serà la penúltima activitat del cicle 'Viu l'estiu en família', que finalitzarà el divendres 20 amb una 'Passejada contada' pels carrers del nucli antic de la localitat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios