Vilafamés: Vilafamés serà la seu del III Festival Etnogràfic de l'Asociación de los Pueblos Más Bonitos de España


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178884_107028/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 12-11-2018
Vilafamés serà la seu del III Festival Etnogràfic de l'Asociación de los Pueblos Más Bonitos de España

Vilafamés serà la seu de la Assemblea Regional i del III Festival Etnogràfic de la Zona Est de l'Asociación de los Pueblos Más Bonitos de España de 2019, segons es va decidir el passat cap de setmana a Sos del Rey Católico durant la celebració dels actes de la segona edició d'aquest esdeveniment.

L'alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, representant de la localitat a la trobada, explica que ?ha sigut una gran notícia i agraeix que les delegacions de la resta de municipis hagen donat suport a la candidatura de Vilafamés.

Cal destacar que han sigut 17 els municipis que han participat en aquest festival etnogràfic. Així, Aínsa, Albarracín, Alquézar, Anento, Ansó, Calaceite, Cantavieja, Mirambel, Puertomingalvo, Rubielos de Mora, Valderrobles, Fornalutx, Morella, Peñíscola, Vilafamés, Ujué-Uxue, I el anfitrió, Sos del Rey Católico, han mostrat els seus principals atractius turístics en una jornada en la que també s'ha celebrat l'Assemblea Regional.

El alcalde de Vilafamés destaca ?la importància d'aquest col?lectiu a l'hora de reforçar el sector turístic en els municipis que l'integren?. A més, Abel Ibáñez ha assenyalat que un dels temes tractats en la reunió de l'Assemblea Regional ?ha sigut la problemàtica de la despoblació, en la que s'ha destacat la importància de buscar col?laboració en les administracions públiques superiors per a que siga possible trobar solucions en benefici de la conservació del nostre patrimoni, tant natural, arquitectònic com immaterial?.




 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana