Xilxes: Xilxes reprèn el servei d'orientació laboral per ajudar a la cerca d'ocupació


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 17-10-2018
 

L'Ajuntament de Xilxes reprendrà el servei d'orientació laboral amb la finalitat de seguir ajudant als veïns i veïnes en el procés de cerca d'ocupació, el qual està previst estiga operatiu al novembre després de la resolució definitiva del procés de selecció de la persona que desenvoluparà aquesta funció.
La Regidoria d'Ocupació i Contractació ha impulsat la continuïtat d'aquest servei municipal, acció que respon a la necessitat de facilitar una eina útil d'inserció laboral que ha tingut un acolliment molt positiu al llarg dels seus 18 mesos de funcionament.
A més d'oferir cursos de formació, aquest departament continuarà amb la tasca de
connectar els demandants d'ocupació de la població amb les empreses del municipi i de la comarca que necessiten personal. Així mateix, aquelles persones en situació de desocupació que no ho hagen fet podran inscriure's en el Registre de Sol·licitants d'Ocupació per a l'actualització del llistat d'inscrits i currículums.
La creació d'ocupació ha estat una de les principals línies de treball de l'equip de govern al llarg de la legislatura, tant a través de la convocatòria de borses de treball municipals com a través de l'accés a subvencions i a programes de formació. Així mateix, en aquesta última campanya d'estiu l'Ajuntament ha ocupat a 69 persones i en el 2017 es van contractar a 119 persones per al desenvolupament dels diferents serveis municipals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana