Xilxes: Ismael Minguet presenta la construcció d'una residència de majors a Xilxes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/206235_130404/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-05-2023
Ismael Minguet presenta la construcció d'una residència de majors a Xilxes

El candidat del PP a l'alcaldia de Xilxes, Ismael Minguet, ha projectat la construcció d'una residència de majors a la localitat amb l'objectiu de garantir benestar a 'qui ens han cuidat'. Els majors es converteixen en protagonistes 'del projecte més ambiciós del nostre programa de govern', que s'aixecarà en la zona marítima i que oferirà 'la cobertura òptima als nostres majors'.

'Cerezo Playa és una instal·lació pensada per cuidar, acollir i mimar a qui s'han deixat la vida per nosaltres. Volem tornar-los tot aquest carinyo amb l'atenció professional i entregada de tècnics i especialistes. Un llar del benestar que aixequem a escassos metres de la nostra platja perquè tenim una joia en aquest litoral que mereix ser gaudida i compartida els 365 dies de l'any'.

'El repte és gran, però la il·lusió, l'esforç i l'entusiasme amb el qual ens presentem a aquestes eleccions és absolut. Estem convençuts que el canvi que cada vegada més ciutadans ens reclamen ha vingut per a quedar-se i que el pròxim 28 de maig Xilxes està cridat a aixecar la veu per acabar amb una etapa que ens ha fet perdre i donar la benvinguda a un cicle en el qual anem a deixar-nos la pell perquè comenci a guanyar'.

Per a Ismael Minguet, 'avui Xilxes és el resultat de l'esforç, treball i suor dels nostres majors. Ells són els artífexs de la realitat d'un municipi que atresora béns patrimonials valorats en més de 34 milions d'euros. I aquest tresor s'ha de retornar en forma de servei als nostres majors. I és l'objectiu que persegueix Cerezo Playa'.

Amb la participació pública i privada, 'ho farem possible a partir del 28 de maig. Amb la voluntat dels nostres veïns i amb la dedicació d'un equip decidit a convertir Xilxes en el millor municipi on viure', ha declarat el candidat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana