Alfondeguilla: El PSPV-PSOE d'Alfondeguilla presenta un programacentrat en el foment de l'ocupació i el benestar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207189_131037/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 24-05-2023
El PSPV-PSOE d'Alfondeguilla presenta un programacentrat en el foment de l'ocupació i el benestar

El PSPV-PSOE d'Alfondeguilla porta el foment de l'ocupació i el benestar com a eixos del seu programa. Els socialistes exigiran la declaració de municipi rural amb especials dificultats perquè puga beneficiar-se d'una major financiació per part de l'Estat i de la Generalitat Valenciana, com en transferències finalistes. El candidat a l'alcaldia, Pedro Robles, informa que 'tenim 36 propostes que van des d'un pla per al foment de l'ocupació i turisme rural, passant per totes les àrees com transparència municipal, seguretat, sanitat, igualtat, infraestructures, habitatge, joventut, educació, cultura i esports'.

Entre els projectes més destacats es troba el pla d'ocupació que pretén dinamitzar l'activitat econòmica amb la promoció i conservació dels recursos turístics singulars del poble. S'inclouen, per exemple, la construcció de camins entre poblacions veïnes i la petició socialista d'incloure Alfondeguilla com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana. A més, es donarà prioritat a empreses locals en l'execució d'obres de promoció pública i es potenciarà un servei d'assessorament per a l'ocupació.

La candidatura socialista facilitarà la comunicació entre l'Ajuntament i la població amb la incorporació de la Iniciativa Popular Local, en la qual podran incloure les seues propostes per a la localitat. A més, crearan un portal de transparència 'perquè la claredat i l'honestedat és la nostra forma de fer govern', assenyala el candidat.

En l'àmbit social, el programa inclou ajudes per a persones grans que visquen soles, millorar l'atenció primària i el centre de conciliació laboral i familiar. L'objectiu del PSPV-PSOE també és fer front al problema de l'habitatge amb la rehabilitació d'habitatges, promoció pública i protecció oficial. Així mateix, s'ofereix ajuda per al lloguer a joves per atraure'ls a viure en el municipi.

'Demanem la confiança de la gent d'Alfondeguilla el pròxim 28 de maig perquè la creació d'ocupació i el reforçament de l'estat del benestar siga una realitat. Totes aquestes actuacions i la resta de la nostra llista atenen les demandes de les veïnes i veïns i del seu dia a dia i anem a treballar seriosament', conclou Robles.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana