Almenara: Iniciativa turística 'Coneixent Castelló Sud' arranca en Almenara para potenciar los recursos locales


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225831_143044/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 11-04-2024
Iniciativa turística 'Coneixent Castelló Sud' arranca en Almenara para potenciar los recursos locales

'Coneixent Castelló Sud', que recorrerà Alfondeguilla, Almenara, Artana, Eslida, La Llosa, La Vall d'Uixó, La Vilavella, Moncofa, Nules, i Xilxes, estarà guiada pels tècnics turístics de cada municipi, que seran els encarregats/es d'explicar a els/les participants la història del poble, el patrimoni més destacat i quan se celebren les seues festes més multitudinàries. Encara que les visites estan dirigides a professionals del sector turístic (com a treballadors de l'hostaleria, l'hoteleria o el comerç en general, per exemple), el Pacte Territorial obri la participació a qualsevol persona interessada a conéixer l'atractiu i potencial de cada municipi.

Este programa s'inaugurarà el 17 d'abril a Almenara i en esta primera jornada els/les assistents caminaran pel barri antic i escoltaran quins són els seus principals recursos turístics (com Els Estanys o les seues extenses platges), a més de conéixer els esdeveniments anuals més importants. L'activitat començarà a les 9.30 hores en la Tourist Info d'Almenara.

Per a poder participar en 'Coneixent Castelló Sud: Almenara' és necessari emplenar un formulari.

Accions emmarcades dins del programa EMPACE 2023-2024. AvalemTerritori. LABORA Servici Valencià d'Ocupació i Formació. GVA. Ministeri de Treball i Economia social.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana