Alt Maestrat: El PP de Benassal proposa renovar el carrer Torrentil, crear uns banys públics i equipar el gimnàs amb el Pla Impulsa de Diputació


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/222016_140314/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 31-01-2024
El PP de Benassal proposa renovar el carrer Torrentil, crear uns banys públics i equipar el gimnàs amb el Pla Impulsa de Diputació

El Partit Popular a Benassal es reunirà amb l'equip de govern del PSOE per defensar les propostes en positiu aportades ahir al ple per executar millores a la localitat amb càrrec al Pla Impulsa de Diputació. La portaveu del PP, Marta Pitarch, va elevar la setmana passada a l'ajuntament una iniciativa per finançar amb càrrec als 238.780 euros atorgats per la institució que governa Marta Barrachina la renovació del carrer Torrentil, la construcció d'uns banys públics i l'equipament del nou gimnàs. La proposta que havia de debatre's al ple va quedar sobre la taula després de la petició de l'alcaldia d'estudiar-la amb més deteniment.

'Aquesta és una mostra més de la nostra voluntat: arribar a acords en benefici de tots els veïns', ha considerat Marta Pitarch. El PSOE va demanar al PP deixar el punt sobre la taula per al seu estudi detingut 'i ho farem amb el desig que aquestes accions vagin endavant, s'analitzin i s'estudien per a executar-se. Ens trobaran sempre per a desenvolupar projectes que siguen beneficiosos per al nostre poble', ha manifestat la regidora.

Segons Pitarch, 'les tres propostes que hem presentat són clarament assumibles i estan estudiades prèviament. Hem dut al ple una bateria d'accions sensates, executables i necessàries. I continuarem defensant-les perquè és el que el nostre poble demana'.

Cal assenyalar que el PP de Benassal va obtenir les passades eleccions del 28 de maig la mateixa representació en nombre de regidors que el PSOE. En vots, hi hagué només una diferència de 25 vots entre ambdues formacions polítiques. Avui el PSOE governa en minoria a la localitat en una corporació en què PP i Compromís ocupen la bancada de l'oposició.

'Demanem a l'alcaldessa que no menyspreï als votants que van decidir optar pel projecte del Partit Popular i que escolte les nostres propostes. Perquè al ple elevem aquestes demandes en virtut de allò que ens reclamen els veïns. Per a ells treballem i per a ells hem donat un pas en política, per a ser-los útils'.

Les tres actuacions que Pitarch planteja finançar amb càrrec al Pla Impulsa, que enguany incrementa en 9.280 euros la inversió que PSOE i Compromís van concedir en 2023 quan encara governaven, pretenen fer de Benassal 'un poble més accessible i millorar els serveis al ciutadà'.

De fet, el carrer Torrentil és una de les artèries principals de la localitat i que registra un major grau d'abandonament. Així mateix, en matèria d'instal·lacions esportives el gimnàs urgeix una inversió per adquirir l'equipament esportiu després que fos un govern del Partit Popular el que executara la instal·lació el passat mandat. A més, des del PP també plantegen millorar l'organització dels horaris de reserva 'a través de la instal·lació d'una aplicació mòbil'. Finalment, el Pla de Turisme contempla la possibilitat de tenir uns banys públics, i aquesta és una proposta 'que també considerem que és assumible', ha remarcat la regidora del PP.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana