Alt Palancia: L'alcalde socialista d'Altura encara no ha presentat ni un esborrany dels pressupostos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181342_109107/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Palancia | General | 25-01-2019
L'alcalde socialista d'Altura encara no ha presentat ni un esborrany dels pressupostos

El PP critica que estem ja a la fi de gener i el socialista Miguel López no ha convocat cap comissió ni ha dit res sobre aquest tema

El temps és el nostre pitjor enemic. I mai millor dit perquè l'alcalde del PSPV-PSOE d'Altura, Miguel López, ho està deixant passar en detriment del que haurien de ser les seues funcions com a màxim representant de la localitat. A hores d'ara, estem ja a la fi de gener, encara no ha presentat ni un esborrany dels pressupostos municipals del 2019. Podríem dir que és la qüestió quasi més important d'un Ajuntament: els diners que té i que preveu invertir i on l'invertirà. Però res se sap d'això, ni tan sols ha convocat una comissió sobre aquest tema.

?Estem ja una mica cansats d'un dirigent municipal que fa el que li dóna la gana sempre sense cap consideració cap a la resta de regidors que representem a nombrosos veïns d'Altura, encara que no siguem del mateix partit, clar?, expressa el regidor del PP, Gabriel Máñez. ?El pròxim ple previst se celebrarà a la fi del mes de febrer i creiem des del PP que ja no són terminis per a aprovar uns pressupostos; el temps va passant i no sabem què passa. Per ventura s'ha gastat els diners? No li ixen els comptes? Què li passa al socialista Miguel López que no fa les coses bé i quan toca??.

Es dóna la circumstància que l'alcalde porta ja dos anys prorrogant els pressupostos del 2016 ?perquè no sap consensuar amb la resta de formacions polítiques?, expressa Máñez. ?Aquesta és la transparència i la bona gestió del PSPV-PSOE: No presenta esborrany dels pressupostos, no convoca cap comissió per a consensuar-los, ni els exposa, no informa? Aquesta és la classe de política que en aquests moments està governant Altura, la política del caciquisme?, sentència el regidor del PP, Máñez.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana