Betxí: Betxí millora la zona esportiva del Polígon AR-8 i manté el seu compromís amb l'oci juvenil


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219811_138829/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Betxí | General | 22-12-2023
Betxí millora la zona esportiva del Polígon AR-8 i manté el seu compromís amb l'oci juvenil

L'Ajuntament pretén renovar de manera gradual totes les àrees esportives i d'oci per als més joves.

L'Ajuntament de Betxí ha aprofitat les millores en el Polígon Industrial AR-8 per renovar també l'àrea esportiva que hi ha a la zona a les afores del municipi. D'aquesta manera, el consistori segueix ferm en la seva intenció de millorar tots els llocs amb activitats d'oci i esport de la localitat.

En aquest sentit, l'alcaldessa Carla Nebot ha assenyalat que 'seguim apostant per alternatives d'oci saludable i a l'aire lliure per als nostres veïns, en les últimes setmanes s'ha inaugurat un Parkour i un nou sistema de joc per als més petits i, ara, amb aquesta actuació millorem una àrea esportiva més enfocada als adolescents que estava força deteriorada'.

Els treballs han consistit en l'arreglament de la pista de bàsquet i de futbol i la instal·lació d'un ping-pong anti vandalisme, ancorat a terra i molt resistents. Més enllà d'aquestes millores, a l'àrea industrial s'ha renovat la il·luminació, el paviment i s'ha completat el carril bici.

La primera edil també ha recordat que el propòsit de l'Ajuntament és a poc a poc modernitzar les zones del municipi que ofereixen alternatives d'esport a l'aire lliure i ja són diversos les àrees esportives que hi ha en diversos punts de la localitat amb diferents opcions d'oci.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana