Borriol: Veïns de Borriol exigeixen llicències d'obra a la Coma


 
La Plana al Dia | Borriol | General | 12-07-2023
 

Veïns de Borriol, pertanyents a l'associació Veïns de Borriol, han exigit a l'equip de govern de l'ajuntament que torne a atorgar llicències d'obra a la urbanització La Coma, tal com es venia fent fins fa un any.

Durant la seua participació en les juntes de govern, quan formaven part de l'equip de govern, Veïns de Borriol va votar a favor de concedir llicències i explicar els motius tant als tècnics com a l'alcalde i regidors del partit Compromís, amb la intenció que reconsideraren la seua decisió de negar les llicències.

Van aconseguir que els serveis tècnics emetessen un informe a favor d'atorgar les llicències, mentre es conclouia el projecte d'un col·lector que connectaria La Coma amb el nucli urbà. No obstant això, aquest projecte està paralitzat des de fa mesos per part de l'actual equip de govern.

Tant l'alcalde com els regidors del partit Compromís s'han basat en un altre informe tècnic per a denegar les llicències des de fa més d'un any, la qual cosa ha causat un perjudici patrimonial als veïns interessats a residir en aquesta zona del municipi de Borriol.

Veïns de Borriol confia que tant l'equip de govern actual com els tècnics reconsideren la seua postura i arguments, i que prompte es tornen a concedir les llicències d'obra a La Coma.

Borriol, 12 de juliol de 2023


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana