Burriana: Safont posa en dubte la celebració del DayDream Festival i ho limita a 8.000 assistents


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178822_106965/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178822_106965/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-11-2018
Safont posa en dubte la celebració del DayDream Festival i ho limita a 8.000 assistents

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha posat en dubte la celebració del DayDream Festival. Així va quedar de manifest en una conferència impartida per la pròpia edil a preguntes dels assistents. Safont va posar en dubte la celebració del mateix i ho va fitar a unes xifres fins i tot inferiors a les de la primera edició de l'Arenal Sound.
En aquest sentit Safont va indicar que el *DayDream tindrà "uns 8.000 assistents", però afegint "si al final es fa" perquè, va explicar, no és segur que es duga a terme.
DayDream Festival ha estat a Borriana presentat el projecte, primer a l'equip de govern, i després als tècnics municipals i fins i tot l'edil de festivals, Vicent Aparisi, no solament es va reunir amb ells en un local de copes, sinó que posteriorment els va acompanyar a veure les instal·lacions en les quals des de fa nou estius se celebra l'Arenal Sound.
No obstant això, en les primeres reunions no se'ls va comunicar ni que Borriana té una sèrie de limitacions acústiques perquè ja té sentències en contra per contaminació acústica, ni tampoc que els terrenys sobre els quals s'assentisca l'Arenal Sound -que són els que pretenen utilitzar- tenen actualment fins a quatre propietaris -Costas, Ports, Ajuntament i Arenal Sound- i que, per tant, han de negociar el lloguer de manera individual amb ells.
Però, a més de les limitacions de so, també cal instal·lar pantalles acústiques per a frenar l'impacte en el grup Roger de Flor i això suposa una despesa extra que també han d'assumir.
Per tot això, l'última reunió que van mantindre ja va ser amb els serveis jurídics de l'Ajuntament de Borriana amb la intenció de conéixer totes aquestes limitacions abans de continuar avant amb el projecte.
En un primer moment, i segons va dir Aparisi, els promotors preveien congregar a 25.000 persones i les dates de celebració -encara no revelades- serien el mes de juny.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana