Burriana: El servei elèctric s'interromprà en diversos carrers de Borriana els pròxims dies


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 29-07-2019
 

• Concretament demà dimarts 30 i el dimecres 31 de juliol, a causa de treballs d'Iberdrola en transformadors i en les línies de baixa tensió

El servei elèctric s'interromprà en diversos carrers de Borriana els pròxims dies, dimarts 30 i dimecres 31 de juliol, a causa de treballs d'Iberdrola en transformadors i en les línies de baixa tensió.
Concretament, el dimarts 30 de juliol l'afecció prevista per a la interrupció del servei elèctric serà només a habitatges i no als comerços, per descàrrega d'una de les línies de baixa tensió del CT Candelaria, en l'horari previst de 8h a 14h i afectarà alguns habitatges dels carrers Tremedal, Creu de Sant Joan, Barranquet, el Pla, Major, sant Miquel, San Josep, Sant Agustí i Mare de Déu del Roser, entre d'altres. Fins que no s'executen tots els treballs, no podrà reposar-se el servei.
El dimecres 31 de juliol l'afecció prevista per a la interrupció del servei elèctric afectarà a tots els clients que s'alimenten dels transformadors del CT Candelaria de 8h a 13h. Després d'una hora, es reposarà el subministrament als comerços, i la resta d'habitatges s'aniran reposant segons es vagen fent els treballs. Afectarà alguns clients dels carrers Barranquet,Tremedal, Major, Sant Agustí, Sant Miquel i Sant Josep, entre d'altres.
Així mateix, per descàrrega en el centre de transformació de Francisco Fuentes, es deixarà sense servei tot el centre de transformació de 8.30h a 12.30h. Afectarà a tots els clients dels carrers Burgà, Francisco Fuentes, Núñez Arce, Pablo Iglesias, Santa Elena, Pere IV i Santa Irene.
L'Ajuntament lamenta les molèsties que es puguen ocasionar per aquestes circumstàncies però són treballs necessaris per a la millora i el manteniment de les línies elèctriques



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana