Burriana: Comença el curs 'Desenvolupa-Turisme Burriana: entrena les teues habilitats per a una atenció excel·lent' dirigit a professionals del sector turístic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223225_141111/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-02-2024
Comença el curs 'Desenvolupa-Turisme Burriana: entrena les teues habilitats per a una atenció excel·lent' dirigit a professionals del sector turístic

El Pacte territorial per l'ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló ha iniciat aquest dilluns el taller pràctic i presencial 'Desenvolupa-Turisme Burriana: entrena les teues habilitats per a una atenció excel·lent'. Una formació que es desenvoluparà durant 20 hores en la seu de Serveis socials de Burriana i que es repetirà mensualment de manera gratuïta.

El curs, que finalitzarà el 29 de febrer després de cinc sessions matinals en les quals les pràctiques i la participació formen part de la metodologia, té com a objectius la millora de la qualitat en la comunicació en les relacions socials professionals, el foment de les habilitats efectives per a resoldre conflictes, el desenvolupament de l'empatia en les interaccions amb els clients i la potenciació del prestigi de l'empresa a través de l'excel·lència en l'atenció al client. A més, en aquesta formació també es aportaran consells per a la millora dels coneixements d'anglès, s'orientarà laboralment a les persones participants i s'explicarà breument com emprendre.

El Pacte Ceràmic i l'Ajuntament de Burriana han apostat, a través d'aquest curs, per la formació en habilitats socials per a aquelles persones que treballen o estan interessades a treballar en el sector turístic del territori. Així, el propòsit d'aquest taller de millora d'habilitats socials és proporcionar als participants les eines específiques per a generar experiències acollidores i oferir un tracte excel·lent, promovent una reputació de la localitat com a destinació turística de qualitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana