Burriana: El gobierno de Castellon cede parcelas para construir viviendas de proteccion publica


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225684_142944/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-04-2024
El gobierno de Castellon cede parcelas para construir viviendas de proteccion publica

El govern de Castelló ha aprovat aquest dilluns en la sessió extraordinària de la Junta de Govern Local la cessió gratuïta a l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl de dues parcel·les destinades a la construcció d'habitatges de protecció pública. Una cessió que es produeix després que la Generalitat Valenciana anunciara la construcció de 120 nous habitatges públics en dues parcel·les del barri de Censal.

L'alcaldessa ha assegurat que 'això és fruit del treball coordinat entre el govern municipal i la Generalitat perquè ens vam marcar com a prioritat que fos la legislatura de l'habitatge després de vuit anys d'inacció per part dels governs anteriors'.

Es construiran 120 habitatges al barri Censal amb un pressupost de 5,7 milions de fons europeus que es pretenen destinar a les persones que més ho necessiten, especialment els joves amb dificultats d'accés a l'habitatge.

A més, la Junta de Govern Local extraordinària també ha donat llum verda a les bases d'adjudicació d'un préstec a llarg termini de 13 milions d'euros per finançar 66 inversions contemplades en el Pressupost de 2024, amb l'objectiu d'executar projectes necessaris i compromesos amb els ciutadans.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana