Castelló: Marín-Buck anuncia una ciutat esportiva per a la pràctica de tot l'esport base de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185396_112603/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-05-2019
Marín-Buck anuncia una ciutat esportiva per a la pràctica de tot l'esport base de Castelló



? El candidat per Cs: "portarem l'esperit esportiu de superació a les aules i centres de majors per a una educació saludable i un envelliment actiu"



El candidat de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, s'ha compromés a crear "una ciutat esportiva per a la pràctica de tot l'esport base de Castelló per a tots els joves i clubs esportius de la nostra ciutat. Volem fomentar i ajudar a tots els esports que es practiquen a Castelló, no solament a l'esport rei que és el futbol".



Marín-Buck ha posat d'exemple "l'esperit esportiu i de superació que tenim en Cs per a la conscienciació esportiva i l'educació saludable des d'edats primerenques i mantindre's així en les diferents fases de creixement". Així mateix, el candidat de Ciutadans ha recordat que "apostarem perquè l'esport, igual que és una disciplina habitual a les escoles, ho siga en els centres de majors perquè creiem en l'envelliment actiu de Castelló".



L'alcaldable de Cs s'ha referit d'aquesta manera després de liderar una carrera ciutadana en l'equador de la runner campanya. En aquest sentit, ha apuntat que "ens queda mitjana marató per a arribar a la meta i anem molt ben posicionats, la millor motivació per a guanyar diumenge que ve 26 de maig".


Finalment, respecte al turisme, ha avançat que "des de Cs farem una oferta creuada de turisme cultural, esportiu, gastronòmic i d'oci per a desestacionalitzar el turisme de sol i platja al Grau de Castelló atractiva a tots els públics i aprofitar el bon temps que tenim els 365 dies de l'any".



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana