Castelló: Castelló aposta per un oci nàutic més inclusiu amb la XII Trobada Un Mar per a Tots


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188710_115362/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-09-2019
Castelló aposta per un oci nàutic més inclusiu amb la XII Trobada Un Mar per a Tots

El regidor de Benestar Social, Dependència i Infància, José Luis López, ha participat aquest dimecres en la presentació de la XII Trobada Un Mar per a Tots, que organitzen la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) i el Real Club Nàutic, amb el suport de l'Ajuntament, amb la finalitat de promoure i acostar les activitats d'oci nàutic a les persones amb discapacitat.

“L'Ajuntament de Castelló col•labora amb aquesta iniciativa de fer del mar un lloc de trobada per a tots i totes, perquè aqueixa voluntat d'inclusió social és la que té l'equip de govern municipal, volem fer de la ciutat un espai integrador, obert i participatiu”, ha manifestat López durant la presentació de la trobada.

En aquesta dotzena edició, que tindrà lloc el pròxim 21 de setembre en les instal•lacions del Real Club Nàutic, participaran més de 500 persones, de les quals 300 tenen discapacitat, 200 són familiars i altres 30 són voluntaris de COCEMFE Castelló. L'Ajuntament de Castelló col•labora amb aquesta iniciativa que inclou l'organització d'un Baptisme de Mar, un concurs de pesca i visites a embarcacions, entre altres activitats.

El regidor delegat de Benestar Social, Dependència i Infància ha apuntat que aquesta iniciativa “ens recorda que el mar és un patrimoni col•lectiu, sense exclusions, i ens impulsa a acostar el mar i les activitats nàutiques a les persones amb discapacitat”. López ha destacat a més que jornades com aquesta “són importants per a fomentar la implicació de tota la societat en la ruptura de les barreres, tant físiques com socials, que encara existeixen”. Per això, ha mostrat la seua confiança en què aquesta trobada continue en el futur “per a fer una ciutat en la qual tots tinguen oportunitats per al desenvolupament personal”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios