Castelló: Tretze empreses de pedra natural participen en un espai propi en Cevisama amb el suport d'Economia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/2/203751_128666/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-02-2023
Tretze empreses de pedra natural participen en un espai propi en Cevisama amb el suport d'Economia

Tretze empreses de marbre i pedra natural participen de forma agrupada en la present edició de Cevisama en un espai específic dissenyat per a aquest sector amb el nom de Stone Gallery, gràcies al suport de la conselleria d'Economia Sostenible en col·laboració amb el certamen i la Asociación Mármol de Alicante.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que la “Stone Gallery, un espai amb una imatge comuna per a promocionar el sector de la pedra natural, es torna a celebrar en aquesta edició de Cevisama, amb l'objectiu de continuar avançant en la internacionalització i promoció exterior del sector".

Les empreses participants compten amb un espai tipus illa, on 13 empreses de pedra natural exposen els seus productes en un estand de 12 m² per empresa, amb una imatge comuna per a tot l'espai i amb els elements necessaris perquè cada empresa expose de manera individual.

Creiem que aquesta imatge conjunta dona una imatge de fortalesa i permet que les empreses es beneficien dels atributs de la marca Comunitat Valenciana.

Una vegada més i després de conéixer les necessitats del sector compost en la seua majoria per petites empreses, “l’Ivace sufraga el 75% del cost d'exposició per a facilitar al màxim la participació de les empreses”, ha indicat Climent.

L'objectiu d'aquesta acció, en coordinació amb el sector, és que “Espanya competisca a través de Cevisama amb la fira Cersaie (ceràmica) i Verona (pedra natural) ambdues a Itàlia, com a fires de referència mundial”.

Empreses participants

Les signes participants en la Stone Gallery de la present edició de Cevisama són, per ordre alfabètic, Bateig Piedra Natural, SA, Grupo Empresarial José Ruiz Marco, Iberica Marble & Granite Corporation, SL, Ibero Stone and Marbles SL, Mármoles Emerex SL.

Mármoles Navarro e Ibarra SL., Mármoles Serrat, SL, Mármoles Visemar SL, Marmol Spain SLU, Natural Stone Products Amoros y Collado SL, Rocasaram, SLU, Spanish Marble SLU, The Select Firm SL completen el grup de les 13 empreses de pedra natural en la Stone Gallery.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana