Castelló: L'UJI i CEFIRE lliuren els guardons als joves investigadors d'«El gust d'investigar»


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 30-06-2023
 

El lliurament de premis i diplomes de la XIII Reunió Científica «El gust d'investigar» ha posat el punt final a la jornada celebrada a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I, en la qual s'han presentat disset treballs de recerca realitzats al llarg del curs acadèmic per joves investigadors i investigadores d'ESO i batxillerat.

Paral·lelament, els grups també havien confeccionat un pòster explicatiu que s'ha exposat a l'entrada de l'Aula Magna de l'Escola.

Ana Piquer, directora de l'ESTCE, ha felicitat l'alumnat i el professorat pel seu interès per la ciència i la tecnologia i ha agraït a Víctor Roda, de l'Aula Fundació Torrecid, en representació de tots els patrocinadors, el suport per a fer possible la realització d'aquest concurs i reunió científica.

Sergio Meseguer, membre del comitè científic en representació del CEFIRE (Centre de formació, innovació i recursos educatius) de Castelló ha agraït al professorat i alumnat l'esforç realitzat per portar a terme els projectes d'investigació.

El professor de l'UJI i investigador de l'Institut Universitari de Materials Avançats (INAM) Francisco García Cirujano ha impartit la conferència «Catalitzadors per a una vida millor», en la qual ha explicat com els catalitzadors són els responsables de l'obtenció de productes quotidians i els avanços que han aportat a la societat.

Lluís Martínez, director de la Unitat de Divulgació Científica i Ciència Ciutadana, ha destacat el nivell excel·lent dels treballs presentats i ha assegurat que ha sigut un plaer escoltar les presentacions, que reflectien el treball desenvolupat durant els mesos precedents i l'interès i curiositat dels estudiants.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana