Castelló: L'Aula Fundació Torrecid premia a estudiants de la UJI


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-09-2023
 

L'Aula Fundació Torrecid de Lideratge i Innovació de la Universitat Jaume I de Castelló ha entregat diferents premis a 12 estudiants. Aquests premis inclouen el Premi al Talent, que reconeix als millors expedients acadèmics, així com els premis al millor Treball Fi de Grau (TFG) i Treball Fi de Màster (TFM) de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE), i el primer Premi d'Enginyeria de la Branca Industrial.

Durant l'esdeveniment, també es va presentar l'acord entre l'Aula i l'associació UJI Motorsport per a la creació de la UFS Academy by Aula Fundació Torrecid.

En l'entrega de premis van estar presents la vicerectora d'Estudiantat i Vida Saludable, Mamen Pastor, el responsable de Selecció del Departament de Recursos Humans de Torrecid, Javier Gasch, i el director de l'Aula Fundació Torrecid de la UJI, Víctor Roda.

Els premis al Talent de la Fundació Torrecid es van atorgar a Alexandre Faus Redon, Andrea Parreño García, Eva Faus Redón, Inés Garcelán Ayora, Natalia Julia Arbeloa Fortunato, Pau Giménez Prades i Raúl Blasco Valdazo, per als seus destacats expedients acadèmics.

A més, es van lliurar els premis al millor TFG i TFM de l'ESTCE, que busquen promoure l'interès dels estudiants pel desenvolupament i la innovació en els treballs de fi de grau i màster. Rafael Fabregat Albert va ser guardonat com el millor TFM i Adrián Fernández Moreno com el millor TFG.

Finalment, es va lliurar el premi grupal del primer Premi d'Enginyeria de la Branca Industrial al grup format per Lluís Durà Navarro, Jordi Feliu Badenes i Joan Ferrando Martí, estudiants de centres educatius de Castelló i Onda.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana