Castelló: TAU Ceràmica: Innovació i Sofisticació en CERSAIE 2023


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213742_134951/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/9/213742_134951/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/9/213742_134951/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-09-2023
TAU Ceràmica: Innovació i Sofisticació en CERSAIE 2023

TAU Ceràmica es prepara per fer la seua destacada aparició en la fira internacional CERSAIE, un esdeveniment que reuneix els principals actors de la indústria ceràmica i del disseny d'interiors. L'empresa estarà present en el HALL 25, estand A164-B165.

La fira CERSAIE, celebrada a Bolonya, Itàlia, és un aparador de tendències, tecnologies i productes que defineixen el disseny d'espais. TAU Ceràmica, reconeguda per la seua excel·lència en la fabricació de rajoles i revestiments, no podria faltar en aquesta important cita anual. La companyia ha preparat un estand que promet captivar els sentits i despertar l'admiració dels visitants.

Un dels aspectes més emocionants de l' estand de TAU Ceràmica en CERSAIE 2023 és la seua inspiració en un dels moodboards que la marca ha desenvolupat: BASICS. TAU Ceràmica ha incorporat el marró com a complement perfecte als colors blanc i negre, creant una combinació elegant i sofisticada.

El disseny de l' estand reflectix aquesta paleta de colors única, creant un ambient modern i elegant. L'elecció dels colors i els materials transmeten l'essència de la marca i el seu compromís amb la creativitat i la qualitat.

En la 40a edició de CERSAIE, TAU Ceràmica es proposa sorprendre els visitants amb la seua innovació i dinamisme característics. A més de presentar la seua reinterpretada col·lecció BIG SIZES, la marca té preparades altres novetats que captaran l'atenció dels professionals i entusiastes del disseny d'interiors.

TAU Ceràmica també sorprendrà en matèria digital amb eines innovadores que resulten més sostenibles, ràpides i eficaces.

TAU Ceràmica és una empresa pionera en el sector ceràmic, amb més de 60 anys de presència en el sector. La seua aposta per la innovació i el disseny l'ha convertit en una marca líder.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana