Castelló: Presentat el cartell de la Setmana Santa 2024 de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220874_139538/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-01-2024
Presentat el cartell de la Setmana Santa 2024 de Castelló

La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha assistit a la presentació del cartell anunciador de la Setmana Santa 2024 en un acte celebrat en el Real Casino Antic. Durant l'esdeveniment, Carrasco ha elogiat el treball de les confraries per mantindre vives les tradicions i ha manifestat el seu compromís de promocionar aquesta festa com a un atractiu turístic per a la ciutat.

El cartell, dissenyat per Patxi Torres, membre de la confraria de Santa María Magdalena, fusiona imatges de la Setmana Santa amb la ciutat de Castelló de forma inequívoca. La presentació ha comptat amb la presència de la regidora de Festes, Noelia Selma, i de la Reina de les Festes, Lourdes Climent, entre altres autoritats.

L'alcaldessa ha destacat la tasca de la Junta Local de Setmana Santa i de les quatre confraries existents en la ciutat: la Confraria de la Puríssima Sang de Jesús, Santa María Magdalena, Crist de Medinaceli i Pau i Caritat. A més, ha expressat el suport de l'Ajuntament per a promocionar la Setmana Santa de Castelló, catalogada com a Festa d'Interés Turístic Provincial.

Carrasco ha afirmat: 'Treballarem per a fer gran la nostra Setmana Santa i que siga un atractiu turístic dinamitzador de la ciutat, com han fet altres municipis de la Comunitat Valenciana'. A més, ha ressaltat la importància de difondre les tradicions i el patrimoni de la ciutat més enllà de les fronteres locals.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana