Castelló: FICA UGT PV es reuneix amb la subdelegada de govern per traslladar-li la problemàtica del sector de la rajola a la província


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-01-2024
 

La subdelegada de govern Antonia García Valls rep una delegació de UGT.

Hem traslladat a la subdelegada del govern la situació que estan patint els treballadors i treballadores del sector davant la situació productiva del sector i el bloqueig del Conveni.

Hem traslladat la necessitat que el Conveni respecte l'AENC, que compense tot l'esforç fet pels treballadors i treballadores del sector amb els successius ERTEs productius.

Que és essencial que les ajudes es vinculen al manteniment d'ocupació i d'empreses i instal·lacions en el territori, i que és necessària una taula del sector tripartita que abordi la situació actual i el futur. Ens ha emplaçat a una pròxima reunió per a tractar amb major profunditat la situació.

Des de UGT seguim en la campanya de mobilització en defensa del sector i de les condicions dels treballadors i treballadores de l'AZULEJO, que té un moment fonamental en la manifestació del 24 de gener a les 19 hores des de la plaça de María Agustina, que animem a acudir massivament per a defensar als treballadors i treballadores del sector i unes condicions de treball dignes.

PER UN CONVENI DE LA CERÀMICA QUE NO ENS SIGA EMPALLENQUINANT.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana