Castelló: L'Ajuntament de Castelló prepara un pla de xoc per impulsar el turisme familiar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222246_140472/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 04-02-2024
L'Ajuntament de Castelló prepara un pla de xoc per impulsar el turisme familiar

La regidoria de Família i Infància de l'Ajuntament de Castelló està desenvolupant un pla de xoc amb l'objectiu de promoure i donar suport al turisme familiar. El pla busca aconseguir que cada vegada més allotjaments i activitats a la ciutat compten amb el Segell de Turisme Familiar, un guardó atorgat per la Federació Espanyola de Famílies Nombroses que reconeix als llocs que ofereixen les condicions adequades perquè les famílies gaudeixin de les seues vacances.

En el marc d'aquest pla, Alberto Vidal, regidor de Família i Infància, es va reunir a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) amb Jose Manuel Trigo, president nacional de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, i Mariangeles Fabri, presidenta de la Federació de Famílies Nombroses de la Comunitat Valenciana (FANUCOVA), amb la finalitat d'establir les bases per implementar mesures que faciliten el turisme familiar a la ciutat. És important destacar que aquesta trobada s'emmarca en la col·laboració entre l'Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana.

Segons declaracions d'Alberto Vidal, des de la regidoria de Família i Infància tenen com a prioritat identificar les necessitats i preferències de les famílies i desenvolupar programes d'ajuda que s'adaptin a elles, i això inclou també al sector turístic. Vidal va assenyalar que és fonamental crear experiències turístiques adaptades a les famílies i treballar de la mà de la Generalitat per estudiar mesures que faciliten este objectiu.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana