Castelló: Alcaldessa de Castelló reafirma suport al sector ceràmic


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223345_141202/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/223345_141202/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-02-2024
Alcaldessa de Castelló reafirma suport al sector ceràmic

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha reafirmat aquest matí "el suport incondicional de l'Ajuntament al sector ceràmic, reivindicant més ajudes i posant en marxa iniciatives com impulsar nous usos i aplicacions de la ceràmica en l'entorn urbà".

Durant la seua visita a la fira "The Perfect Mix Experience" de APE GRUPO, Carrasco va destacar la importància de la ceràmica per a la ciutat, recordant que "del sector depenen 70.000 famílies i si a la ceràmica li va bé, a la ciutat de Castelló li va bé".

La alcaldessa també va anunciar la intenció de convertir la ciutat en un 'aparador urbà' per mostrar les innovacions del sector ceràmic, promocionant l'ús de ceràmica en projectes municipals i donant suport a empreses locals com APE GRUPO, que exporta a més de 120 països i emplea a més de 150 persones.

A més a més, Carrasco va fer una crida a les administracions perquè augmenten les ajudes al sector ceràmic, destacant els reptes actuals com els alts preus de l'energia i la manca de suport suficient per part del govern nacional. L'alcalde va instar a seguir treballant conjuntament per impulsar la indústria ceràmica i generar ocupació de qualitat a Castelló.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana