Diputación CS: La Diputació Provincial de Castelló garanteix el correcte tractament de les aigües residuals a Vilanova d'Alcolea


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/223973_141667/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 04-03-2024
La Diputació Provincial de Castelló garanteix el correcte tractament de les aigües residuals a Vilanova d'Alcolea

Els veïns de Vilanova d'Alcolea veuran per fi resolts els seus problemes de tractament d'aigües residuals en la localitat amb la inversió que la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló ha aprovat este passat 20 de febrer. 'Posem solució a un problema històric que portem reclamant que es resolga des de fa més d'un lustre', recorda Vicente Rovira, regidor del PP en la localitat. 'I amb Marta Barrachina ha arribat el moment dels fets. No s'anuncia, s'actua. Complix'.

Així ho ha manifestat el portaveu del PP en el municipi després de celebrar un acord que la Junta de Govern de la institució ratificava el mes passat i que adjudicava a la UTE Facsa/Jujosa unes obres quantificades en 851.904,88 euros.

El projecte, 'si bé s'executarà en la veïna Benlloc, és garantia de servici per als veïns de Vilanova d'Alcolea, ja que les aigües residuals de la nostra localitat es tracten en el propi poble però reben un tractament que en l'actualitat presenta significatius inconvenients'. Unes deficiències que es veuran esmenades amb este 'projecte d'envergadura' que contempla la reforma, ampliació i posada en funcionament de les noves instal·lacions de Benlloc per a així, possibilitar, l'arribada dels residuals de Vilanova d'Alcolea a través de les oportunes conduccions que garantisquen un correcte tractament dels abocaments.

'És un projecte que durant anys hem demandat en llaures a garantir la millor gestió. És una mostra més de la sensibilitat de la presidenta de la Diputació Provincial i volem agrair que per fi, després de tants anys d'espera i anuncis, arriben els fets', ha conclòs Rovira.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana