Diputación CS: Realitzat sorteig per a participació en Certamen Provincial de Bandes de Música a Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224279_141896/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/3/224279_141896/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 11-03-2024
Realitzat sorteig per a participació en Certamen Provincial de Bandes de Música a Castelló

La Diputació de Castelló ha realitzat el tradicional sorteig per a determinar l'ordre de participació de les bandes de música en el XLV Certamen Provincial de Bandes de Música que es durà a terme els dies 11 i 12 de maig en l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

L'acte va estar presidit pel diputat de Cultura, Alejandro Clausell, acompanyat per representants de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i cadascuna de les Societats Musicals inscrites.

Segons el resultat del sorteig, es va determinar que l'Associació Musical Talense de Tales serà la primera a actuar de la Quarta Secció en el Certamen, seguida per altres bandes com l'Associació Banda de Música Santa Quitèria de Tírig i la Societat Musical de Geldo en diferents seccions.

Durant l'esdeveniment, Clausell va destacar l'important paper de les bandes de música en la cultura local, l'educació dels xiquets i la dinamització social, reiterant el compromís de la Diputació amb la tradició musical de la província.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana