Els Ports: Presentat el cartell de la XXIV edició del Capsigrany a Vilafranca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226506_143527/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | Cultura | 24-04-2024
Presentat el cartell de la XXIV edició del Capsigrany a Vilafranca

Ahir es va presentar el cartell de la XXIV edició del Capsigrany, la Mostra de Teatre de Vilafranca que, enguany, tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. Un disseny colorit i ple de vida, obra de Javier Soligó, que representa l'esperit alegre i festiu d'aquest esdeveniment cultural tan arrelat al poble.

El Capsigrany, organitzat per veïns i veïnes del municipi aficionats al teatre, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana i l'Institut Valencià de Cultura.

Com en cada edició, la mostra oferirà una programació variada amb espectacles per a tots els públics i de companyies nacionals de reconegut prestigi. Les representacions tindran lloc en diferents espais del poble, com la sala de teatre Carles Pons, el poliesportiu o la plaça de En Blasc, portant el teatre a tots els racons de Vilafranca.

Aviat, el Capsigrany presentarà la programació completa a través de les seves xarxes socials, on es podrà consultar tota la informació sobre els espectacles, horaris i espais. Un any més, el Capsigrany es consolidarà com una cita obligatòria per a tots els amants del teatre del poble i rodalies, oferint una programació de qualitat i accessible per a tots els públics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana