Generalitat Valenciana: Gascó denuncia la manca de planificació de centres educatius per part de Compromís


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/218211_137860/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 27-11-2023
Gascó denuncia la manca de planificació de centres educatius per part de Compromís

La portaveu d'Educació del Grup Popular en les Corts, Beatriz Gascó, ha criticat a Compromís per no ser capaç de planificar de manera eficient els centres educatius a la Comunitat Valenciana.

Segons Gascó, només van cobrir les necessitats d'ajuntaments afins i van deixar desateses la gran majoria de les necessitats educatives de la regió. A més, va destacar que no van complir el 80% del que van prometre.

La portaveu del GPP va respondre a les crítiques de Baldoví i Fullana sobre la planificació dels centres escolars, assenyalant que Tamarit, en els seus últims quinze dies en funcions, va fer més del que va fer en tota la seua etapa de consellera per a afavorir als ajuntaments afins.

Gascó també va mencionar que el conseller Rovira està avaluant la possibilitat de portar als tribunals la decisió de Tamarit per estar en funcions. A més, va recordar que durant 2018 i 2023, només es va executar un 23% del pressupost destinat a la construcció de centres escolars.

En aquest sentit, Gascó va destacar la falta d'execució per part de Puig i Compromís en la construcció de centres educatius i va criticar que ara intenten donar lliçons sense haver complert amb les seues pròpies promeses.

Finalment, la portaveu del GPP va afirmar que les obres esmentades per Baldoví i Fullana són només promeses que mai es van portar a terme i que ara serà responsabilitat del PP construir els centres educatius planificats per Compromís en les seues anualitats fins a 2028.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana