La Vall d'Uixó: L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ja permet pagar els impostos i taxes amb Bizum


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/212566_134247/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 01-09-2023
L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ja permet pagar els impostos i taxes amb Bizum

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha introduït una nova modalitat de pagament amb Bizum, amb l'objectiu de 'facilitar els tràmits a la ciutadania, de forma senzilla i com ho fan en altres plataformes', tal com ha explicat la regidora de Hisenda, Zaida Moreno.

Així, ara el pagament d'impostos o taxes municipals es pot realitzar a través de la seu electrònica, a la qual cal accedir amb certificat digital i triar Bizum com a opció de pagament. Per seguretat, la plataforma envia un SMS o notificació (segons la configuració de l'usuari) per confirmar l'operació.

La regidora de Hisenda ha posat en valor que el 2015 'es va iniciar la transformació digital de l'Ajuntament, perquè no existia ni la seu electrònica ni es podia pagar per internet'. Llavors es va posar en funcionament el pagament per TPV a través d'una passarel·la bancària i posteriorment el pagament amb targeta sense sortir de la pàgina web del consistori.

Ara, amb la incorporació de Bizum com a forma de pagament 'ens adaptem als canvis socials i als avenços tecnològics' i també 'ens acostem a la ciutadania, fent que els tràmits i la seva relació amb l'administració siga més fàcil i accessible', ha indicat. Així mateix, també 'avancem en eficiència i millorem l'experiència de l'usuari'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana