La Vall d'Uixó: Exposició Joves Tendències a la Vall d'Uixo


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226147_143275/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 17-04-2024
Exposició Joves Tendències a la Vall d'Uixo

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obrirà aquest divendres, 19 d'abril, l'exposició Joves Tendencies. L'objectiu és 'donar a conèixer el talent artístic dels joves de la nostra ciutat', segons ha explicat el regidor de Joventut, Manel Agea. Un total de 24 persones exposaran la seua obra, algunes per primera vegada i altres que ja ho han fet en anteriors edicions però que tenen noves creacions per a mostrar al públic.

Agea ha destacat que aquesta és 'una oportunitat perquè exposen el seu talent i donen els seus primers passos per obrir-se camí en l'art'. Així, aquesta iniciativa que aquest any compleix 12 edicions 'obre finestres a la creativitat i pretén animar als joves a continuar creant'. Els 24 creadors emergents que participen estaran acompanyats per Maria Artnow, l'artista convidada d'aquesta edició.

La inauguració de l'exposició Joves Tendencies es realitzarà aquest divendres, 19 d'abril, a les 18.00 hores, al Palau de Vivel. L'accés és gratuït i es podrà visitar fins al 5 de maig en l'horari habitual d'aquest centre cultural. La mostra estarà instal·lada en diversos espais i 'anime a tots els vallers i valleres a apropar-se per a gaudir de les obres de modalitats i estils molt variats i de gran qualitat'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana