Nules: El Ple aprova per unanimitat el pagament de les factures pendents de l'Escola Infantil Municipal El Solet


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224469_142023/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 14-03-2024
El Ple aprova per unanimitat el pagament de les factures pendents de l'Escola Infantil Municipal El Solet

El Ple de l'Ajuntament de Vila-real ha aprovat hui el pagament de factures pendents d'exercicis anteriors, entre ells, els abonaments a les treballadores de l'Escola Infantil Municipal El Solet que s'havien demorat per errors detectats per la Intervenció municipal.

La regidora d'Hisenda, Sabina Escrig, ha explicat que es tracta de 8 factures per import de 35.908 euros corresponents als mesos de setembre a desembre de 2023, que 'quan es van presentar, la Intervenció municipal va detectar que quatre d'elles tenien errors, per la qual cosa dimecres passat van tornar a presentar-se i hui les aprovem ja per a pagar-les com més prompte millor'.

Així, a més dels abonaments pendents del Solet, que han tirat avant amb el suport unànime de tots els grups, també s'ha aprovat el pagament de 31 factures per import de 145.000 euros corresponents al lloguer de vehicles municipals.

En la sessió extraordinària del Ple celebrada hui també s'ha aprovat definitivament la proposta de la Regidoria de Territori per a la supressió de la unitat d'execució UE-AR9.

Finalment, el Ple ha aprovat una declaració institucional recolzada per tots els grups polítics amb motiu del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme que se celebra el 2 d'abril.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana