Segorbe: Segorbe se pone 'en forma' tambien en Pascua


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224776_142279/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 21-03-2024
Segorbe se pone 'en forma' tambien en Pascua

L'Ajuntament de Segorbe, a través de la regidoria d'Esports, ha anunciat la programació esportiva per aquestes Pasques, marcant la cinquena edició de l'exitós Pla Esportiu Municipal 'Segorbe en Forma'. Els activitats, dissenyades per promoure el benestar i l'activitat física entre els ciutadans de totes els edats, és duren a terme en diverses instal·lacions esportives de la ciutat.

El dimarts 2 d'abril, el pavelló poliesportiu serà l'escenari dels dues primeres sessions. Als 18.00 hores, els participants podran gaudir d'una classe de 'Total Bodi', seguida d'una sessió d''Stretching' als 19.00 hores, perfecta per relaxar i estirar els músculs després de la intensitat de l'exercici. El dimecres 3, l'activitat és trasllada al CADES, on als 18.15 hores s'ofereix una dinàmica classe d''AIGUAGIM en aigües profundes', ideal per a aquells que busquen una activitat física de baix impacte però alta efectivitat. Finalment, el dijous 4, el pavelló poliesportiu acollirà dues sessions més: als 18.00 hores, una energètica classe de 'Step' i als 19.15 hores, una sessió de 'Pilates', dirigida a millorar la postura, flexibilitat i força muscular.

La regidora d'Esports, Estefanía Sales, ha expressat la seua satisfacció per aquesta completa programació, destacant el compromís de l'Ajuntament amb la promoció de la salut i el benestar: 'Aquest programa de 'esport per a tots a Pasqua' forma part de la promoció de l'activitat física encarada pel Pla esportiu municipal 'Segorbe en Forma' i ves a completar la programació esportiva de la nostra ciutat en període vacacional'. L'Ajuntament convida a la població a participar en aquestes activitats gratuïtes i a aprofitar aquesta oportunitat de gaudir de l'esport i d'un ambient divertit i saludable.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana