Vall d'alba: La XXV Fira de Vall d'Alba obre les portes amb les millors previsions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/225922_143110/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 12-04-2024
La XXV Fira de Vall d'Alba obre les portes amb les millors previsions

La vint-i-cinquena edició de la Fira de Vall d'Alba obre hui dissabte les seues portes amb previsió de gran afluència de públic i amb unes previsions de venda molt positives en els 1500 metres lineals d'exposició que es troben distribuïts a l'avda Castelló i Vilafranca.

La Fira Vall d'Alba es consolida en les seues bodes de plata dins del calendari provincial com a cita indispensable i punt de trobada per als professionals del sector agrícola i ramader, així com per al públic en general que visitaran la nostra localitat atrets per una assortida oferta comercial, així com pel variat programa d'activitats culturals i lúdiques que ofereix aquesta edició tan especial.

'Estem molt orgullosos del nostre sector primari i aquest tipus d'esdeveniments són vitals per reivindicar una vegada més la importància de l'agricultura i la ramaderia per a l'economia del nostre poble i per a donar visibilitat a les empreses i col·lectius locals que cada any s'impliquen en la nostra fira, que és escaparate de les nostres arrels i de la nostra essència' destaca la primera edil.

El recinte ferial romandrà obert fins demà diumenge 14 d'abril, i a l'activitat comercial entre la qual es pot trobar maquinària agrícola, aperos, plantons, empreses d'automoció... així com productes artesans i tradicionals s'afegeix un ric programa d'activitats dissenyades per entretenir i dinamitzar a veïns i visitants de totes les edats amb la finalitat de multiplicar més encara l'atractiu de l'esdeveniment.

Hui dissabte, a les 11 tindrà lloc l'acte d'inauguració i el tir de 25 carcasses en commemoració del 25 aniversari de la fira. A les 11:30 els més menuts gaudiran d'una sessió de joc en família on coneixeran la Vall d'Alba amb els 5 sentits, per la vesprada Junts per la Terra oferirà una xarrada divulgativa sobre la implantació de les energies renovables, a les 18:00 de la vesprada arribarà la millor música remember de la mà de l'Associació Taurina l'Espolsó. A partir de les 18h gaudirem exposició artística i posteriorment d'una cata de la mà de Terrenae i per la nit els kintos continuaran la festa amb una discomòbil.

'Enguany, tot i la dificultat que comporta l'organització d'aquest tipus d'esdeveniments en l'actualitat, esperem superar totes les expectatives' afirma Marta Barrachina i 'acompanyats per la previsió de bon temps us convidem a viure plenament la fira i gaudir de la nostra gastronomia, dels nostres productes i en definitiva, del nostre poble. Sou tots benvinguts!


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana