Vila-real: Benlloch critica la 'demagogia' del PP de Casabó y Folgado en Villarreal


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-04-2024
 

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lamentat la 'demagògia del PP de Casabó i Folgado' en relació als convenis amb entitats socials que el govern municipal planteja avançar en la modificació de crèdits que es portarà la setmana vinent al Ple.

'No ha hagut en la història un Ajuntament tan compromés com aquest amb les entitats socials. Entitats a les quals el PP, per molt que s'ompli la boca, no ajuda en res votant que no a que avancen els convenis més urgents, per immediatesa de les activitats i perquè són entitats amb menys capacitat financera, mentre s'aprova el nou pressupost', argumenta l'alcalde.

'L'abandonament de les persones més vulnerables per part del PP de Casabó i Folgado era vergonyós, mentre havíem de veure com despilfarraven els diners de tots en luxes, amb aquella nefasta frase de 'per lluir cal patir' que pronunciaven sense pudor mentre gastaven en obres faraòniques, en sobre-costos i il·legalitats que han acabat amb sentències dels tribunals i generant-nos la ruïna', argumenta.

'Des que es va produir el canvi a Vila-real en 2011, també amb l'ajuda de Compromís i Esquerra Unida, les coses van canviar. Davant aquells anys, quan, amb el PP de Vila-real, tot era despilfarro, il·legalitats, luxe i ostentació per a uns pocs, nosaltres, amb el poc que hem tingut, sempre hem estat i continuarem estant al costat dels més vulnerables', assenyala l'alcalde.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana