Vila-real: Pablo Albalate nuevo Secretario Local de Jóvenes PV Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226717_143672/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/4/226717_143672/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 27-04-2024
Pablo Albalate nuevo Secretario Local de Jóvenes PV Vila-real

Aquest divendres va tindre lloc el V Congrés Local de Joves PV Vila-real. El municipi de La Plana Baixa va reunir a la militància jove per a poder triar una nova coordinadora local pels pròxims dos anys. Pablo Albalate ha sigut triat nou Secretari Local de Joves PV de Vila-real per unanimitat per fer el relleu a Sergio Calvo després d'una jornada en la qual es van presentar l'informe de la seua gestió després d'assumir diversos períodes electorals, estatals, autonòmics i locals. Per la seua part, la nova coordinadora ha donat a conèixer les línies de treball que la gent jove de Compromís realitzarà en els pròxims dos anys amb l'objectiu d'aportar activitats, propostes i iniciatives a la gent que «ara està oblidada en el nostre municipi».

Albalate ha explicat que «cansats d'un govern que ens té oblidats i que no fa res pels joves del poble, des de fa anys, cal treballar, organitzats, per reivindicar-nos i ser un referent pels joves del poble, sent nosaltres l'única organització jove valencianista del municipi». D'aquesta forma ha justificat el nou secretari local, Pablo Albalate, l'elecció de la nova coordinadora a Vila-real, que ha arribat «amb moltes ganes de treballar i aportar al nostre municipi, amb iniciatives pròpies i a través del nostre grup municipal a l'Ajuntament».

Pablo Albalate estarà acompanyat per Manel Valverde, que assumirà les tasques d'Organització, Carmen Abril, que portarà comunicació i dinamització, Arnau Campos, que assumirà la secretaria de finances i Llúcia Masià, secretaria de dinamització. Totes juntes formaran la nova coordinadora jove de Compromís a Vila-real.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana