Vilafamés: L'Ajuntament de Torreblanca adquireix un braç desbrossador per millorar l'accessibilitat als camins rurals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223255_141130/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 20-02-2024
L'Ajuntament de Torreblanca adquireix un braç desbrossador per millorar l'accessibilitat als camins rurals

L'Ajuntament de Torreblanca ha adquirit nova maquinària especialitzada per millorar l'accessibilitat i la neteja en els camins rurals de tot el terme municipal. De fet, les brigades municipals han començat ja a treballar aquesta setmana amb un nou braç articulat desbrossador per disposar de major autonomia i no dependre només de la maquinària que la Diputació de Castelló posa al servei dels pobles quan han d'adequar els seus camins rurals.

Per això ha comprat i ja ha posat en servei aquest dilluns un braç desbrossador articulat de martells de últim model i que és més eficaç que el de ganivets. Gràcies a això ja està treballant la brigada municipal amb el braç del tractor per a la neteja de camins, cunetes, regats i arbustos i matolls dels marges dels entorns rurals. Aquesta nova maquinària permetrà millorar tant l'accessibilitat com la seguretat en els camins del terme municipal.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha explicat que 'volíem disposar de maquinària pròpia per atendre de forma més àgil i eficaç totes les necessitats que puguen sorgir en el nostre terme municipal. D'aquesta forma podrem complementar els treballs que de vegades fa la Diputació i ens permetrà tindre més autonomia quan els veïns sol·liciten la nostra ajuda'.

Un dels objectius que s'ha marcat l'equip de Govern que lidera Tania Agut a Torreblanca és facilitar l'accessibilitat en tot el terme municipal, ja que hi ha molts veins i veïnes del poble que tenen propietats i terrenys en l'entorn rural del municipi. Aquest mateix dilluns, l'alcaldessa ha estat supervisant els primers treballs del tractor amb el braç desbrossador articulat, junt amb Zenaida Espejo, regidora d'Obres i Serveis, i Joel Antoni, regidor de Sostenibilitat Ambiental.

Treballs previs durant la tardor en els camins del municipi: Tot este treball de neteja i d'obres que està realitzant l'Ajuntament en els camins rurals de Torreblanca són la continuació d'altres actuacions que l'equip de Govern de Tania Agut està impulsant des del passat tardor, quan va intensificar els treballs de neteja, millora i adequació dels camins de tot el terme municipal, especialment en els entorns naturals i els que envolten els marges. Per això, va decidir reforçar amb personal i equips del propi Consistori els treballs iniciats al setembre junt amb la Diputació de Castelló.

Els treballs es van centrar en la reparació de clots i esvorancs en diversos camins del terme municipal. Especialment per a millorar el ferm en les zones de 'Carrassa Ampla', 'Carrassa Mangraners', el carrer Estació i la carretera vella a Castelló.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana