Alfondeguilla: Alfondeguilla sol·licita la Unitat d'Hospitalització a Domicili


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173591_102540/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 12-06-2018
Alfondeguilla sol·licita la Unitat d'Hospitalització a Domicili

L'alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha sol·licitat a la conselleria de Sanitat que el servei d'Unitat d'Hospitalització a domicili arribe fins al municipi. Així, el primer edil ha traslladat aquesta demanda a la directora territorial de Sanitat, Azucena Martí, “perquè els veïns d’Alfondeguilla necessiten que aquest servei arribe al nostre municipi per a poder atendre als malalts que necessiten cures pal·liatives”.
Ventura ha assenyalat que “és inexplicable que el servei de la Unitat d'Hospitalització a Domicili arribe fins a Sant Josep, en la Vall, i no fins a Alfondeguilla que són només tres quilòmetres més". Per açò, “com vam acordar en el ple municipal, ja he fet la primera presa de contacte amb la conselleria de Sanitat perquè atenga la nostra reivindicació, que esperem siga ben acollida".


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios