Almenara: Almenara llança una campanya contra les agressions sexistes en les festes patronals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176713_105246/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/9/176713_105246/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-09-2018
Almenara llança una campanya contra les agressions sexistes en les festes patronals

Sota el lema "Almenara lliure d'agressions sexistes. #NoesNo." l'Ajuntament d'Almenara ha llançat una campanya per a les festes patronals que arranquen aquesta nit amb la presentació amb l'objectiu segons ha explicat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez de "conscienciar a la ciutadania perquè s'eviten tot tipus d'agressions sexistes o actes de violència de gènere". La campanya comptarà amb la col·laboració, tant de la Policia Local d'Almenara, com també dels Quintos i Quintes 2018, als qui Pérez ha agraït la seua implicació.

Assenyalar que dins de la tasques de conscienciació, els Quintos i Quintes 2018 s'encarregaran de vendre unes polseres habitades a un euro amb el lema de la campanya, la recaptació de la qual servirà per a col·laborar amb les celebracions festives. Per la seua banda, també s'han elaborat uns cartells sobre la campanya que la Policia Local repartirà per a la seua col·locació en punts d'interès de la localitat així com en els casals de les diverses penyes.

A més els Quintos i Quintes 2018 col·laboraran amb la Policia Local en el control de les celebracions festives, doncs estaran al tant que no es produïsca cap tipus d'agressió sexual i si detectaren alguna o algú sol·licitara ajuda o assessorament, contactarien immediatament amb la Policia Local.

GOTS REUTILITZABLES

Aquesta campanya s'afegeix a la queha començat fa uns dies l'Ajuntament d'Almenara amb l'objectiu de donar la batalla per a reduir al màxim els residus que generen els gots de plàstic d'un sol ús durant les celebracions festives, impulsant l'ús de gots reutilitzables en les festes patronals. Per a açò s'han creat uns gots per a diversos usos en els quals d'una banda porten l'escut municipal i la indicació de les festes patronals i per una altra el logotip de la campana "Almenara Neta". Aquests gots reutilitzables es poden adquirir en el propi Ajuntament d'Almenara i en la Carpa dels Quintos a un euro. Els diners que es recapte serà íntegrament destinat als Quintos i Quintes 2018 per a col·laborar amb les activitats que realitzen en les festes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana