Benicassim: Bonet Hancox: «Marqués no va tindre mai intenció de consensuar la destinació dels romanents i aquesta vegada la seua prepotència li ha passat factura»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172478_101603/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Benicassim | General | 15-05-2018
Bonet Hancox: «Marqués no va tindre mai intenció de consensuar la destinació dels romanents i aquesta vegada la seua prepotència li ha passat factura»

Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Benicàssim s'han posat d'acord per a demanar a l'alcaldessa, Susana Marqués, que destine els 1,6 milions d'euros dels romanents «a uns projectes diferents als quals tenia previst destinar-los el PP», han coincidit en assenyalar els representants de l’oposició.

Aquest acord «històric» és fruit del consens entre PSPV, Compromís, Ciudadanos i Ara Benicàssim «ja que l’equip de govern ens va presentar una sèrie de propostes que nosaltres enteníem que la majoria es podrien haver inclòs en el pressupost d’enguany», en paraules de Joan Bonet Hancox, el portaveu de Compromís. Segons Hancox, «no podíem acceptar una llista tancada de propostes, en alguns casos, absolutament banals, que no beneficiaven a l’interés general».

Davant aquesta «apatia» del PP i ARB, els altres quatre grups amb representació «hem estudiat les necessitats i demandes dels veïns per a prioritzar les que considerem essencials i demanem que el superàvit vaja destinat precisament a això», ha remarcat el regidor de Compromís.

Així, Compromís ha aconseguit consensuar dos de les quatre propostes que la coalició havia presentat anteriorment: «l’adquisició i adequació de dos vivendes socials i la construcció d'una pista de skate professional. Altres propostes no són nostres exclusivament però són molt importants per al poble. I estem contents perquè hem demostrat que som capaços de dialogar i arribar a acords amb persones amb sensibilitats polítiques molt diferents, cosa que no pot dir el PP». En aquest sentit, Bonet Hancox ha explicat que Marqués no va tindre mai intenció de consensuar la destinació dels romanents «i aquesta vegada, la seua prepotència li ha passat factura».

Per a concloure, el portaveu de Compromís a Benicàssim ha destacat que «el més important és que hem consensuat la proposta, fins i tot, hem inclòs dos iniciatives que estaven en el llistat del PP i que venim reclamant des de fa molt de temps com són la urbanització dels voltants del tanatori i l’adequació del teatre Municipal, i la llicència d’activitat, que encara no en té».

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana