Cabanes: Demà dissabte Sole Segarra assumeix l'alcaldia del municipi


 
La Plana al Dia | Cabanes | General | 15-12-2017
 

Demà dissabte a les 12:00, seguint el pacte de progrés signat entre Units pel Poble-Compromís i PSPV-PSOE, Sole Segarra, de Compromís, assumirà l'alcaldia de Cabanes.Des de la renuncia presentada per Virginia Martí demà farà 10 dies, per tal de complir l'acord, Segarra ha estat ocupant en funcions l'alcaldia.El pacte de Govern es va signar en maig de 2016, un any després de les eleccions municipals, al no haver prosperat en un principi l'acord entre les forces progressistes. Martí cedirà l'alcaldia a Segarra. Sole Segarra encapçalava la candidatura d'Units pel Poble-Compromís, que va ser la segona més votada al municipi per darrere del PP.

Segarra, continuarà ocupant la regidoria de formació, educació i impuls de l'activitat econòmica, i Virginia Martí la d'Hisenda, turisme i esports i la primera tinença d'alcaldia. La resta de competències del govern municipal continuaran com fins ara, amb les mateixes delegacions, regidories i tinences d'alcaldia.


Sole Segarra és diplomada en Ciències Empresarials per la UJI, amb contínua formació complementària d'extensió universitària com ADL, en gestió d'administració pública, ha treballat en programes de formació per l'ocupació i inserció laboral, en el diverses activitats en el sector privat, algunes d'elles com tècnic de formació, en el INSTITUT de ACUICULTURA de TORRE la SAL de CSIC, com directora del Centre residencial Savia de Cabanes . Ha participat activament en diverses ONG i destaca la seua gran capacitat de treball.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana