Castelló: El PP ja ha renovat més del 65% de les juntes locals per unanimitat a Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167590_97612/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-01-2018
El PP ja ha renovat més del 65% de les juntes locals per unanimitat a Castelló

El Partit Popular de Castelló ha fet avui balanç en el comité de direcció provincial sobre el procés de renovació intern que està escometent des de la renovació provincial que es va dur a terme al juny de l'any passat. En pocs mesos, el PPCS ja ha renovat més del 65% de les juntes locals, totes per unanimitat. En concret tal com ha explicat avui el president del PPCS, Miguel Barrachina “s han renovat 89 juntes locals de les 135 que hi ha en la província i el procés segueix en marxa per a enguany”.
Així mateix, el comité de direcció provincial ha explicat avui amb la presidenta regional del Partit Popular, Isabel Bonig, a la qual Barrachina ha aprofitat per a traslladar la “preocupació creixent” respecte a diversos temes. En primer lloc, la greu deterioració dels serveis públics sanitaris de la província de Castelló que afecten a diferents serveis i que estan minvant la qualitat assistencial.
A més, Barrachina ha mostrat la seua preocupació perquè “el únic full de ruta de la Generalitat i dels ajuntaments bipartitos i tripartit és la del nacionalisme català, des de la señalítica de les esglésies amb mitges llunes musulmanes o la penalització per als 6.000 esdeveniments taurins que se celebren en la província i que generen fins a 30 milions d'euros d'activitat turística”.
Per al líder provincial “els passos que dóna el govern valencià estan encaminats a separar a la Comunitat Valenciana d'allò que ens vincula amb la resta d'Espanya ben siga la religió, els actes taurins o el que signifique ser de la Comunitat Valenciana”.
La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha advertit que “hi ha una greu preocupació en tota la Comunitat Valenciana per la nefasta gestió de la Generalitat que només se centra a dividir i enfrontar als ciutadans i des del PP anem a seguir en la mateixa línia: la de seguir sent la solució als problemes els valencians”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana