Castelló: 33 propostes ciutadanes ja compten amb els vots suficients per tal de passar a estudi tècnic


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-04-2018
 

Una setmana després d’obrir-se el termini perquè els ciutadans donen suport amb el seu vot a les propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius 2018 ja són 33 les propostes que han superat els 35 vots per a passar a la fase següent. La majoria d’elles són remodelacions i adequacions en col•legis i insta•lacions esportives, així com millores en parcs de la ciutat.

Així doncs, de les 157 propostes enregistrades en la fase de presentació 33 ja compten amb els avals suficients i passaran a ser estudiades pels serveis tècnics municipals, que valoraran que cadascuna complisca els requisits necessaris i pressupostaran el cost de dur-les a terme. Aquesta fase de suport a les propostes finalitzarà el proper 30 d’abril.

Cal assenyalar que des que començà el procés dels Pressuposts Participatius d’enguany s’han inscrit més de 1.100 usuaris més, i que junt als que ja hi havia són quasi 6.000 persones les empadronades que amb el seu vot diuen què volen per a la seua ciutat. A més, en aquesta edició de Pressupostos Participatius s’han realitzat ja un total de 2.834 avals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana