Castelló: L'Ajuntament programa actes fins a desembre per a commemorar els Drets de la Infància


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179036_107142/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-11-2018
L'Ajuntament programa actes fins a desembre per a commemorar els Drets de la Infància

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social dirigida per José Luis López, ha organitzat una sèrie d'activitats fins a desembre per a commemorar el Dia dels Drets de la Infància, uns actes que pretenen "donar el protagonisme que es mereixen als més xicotets i nostre recolze en la lluita perquè es respecten els drets dels xiquets i les xiquetes a tot el món”, segons ha manifestat el regidor.
La programació començarà el dilluns, 19 de novembre, amb la lectura d'un manifest dels Drets de la Infància en diversos idiomes a càrrec dels alumnes i alumnes del Col•legi d'Educació Infantil i Primària (CEIP) Jaume I que es durà a terme en el saló de plens del palau consistorial.
La programació continuarà el dimarts, 20 novembre, en el CEIP Guitarrista Tárrega amb una visita per part dels representants comunitaris amb la presentació de treballs realitzats pels estudiants i que posteriorment quedaran exposats en la sala d'espera de pediatria del centre de salut.
Posteriorment, el dijous, 22 de novembre se celebrarà un acte commemoratiu del Dia de l'Eliminació de la Violència contra les Dones en la plaça de la Verge amb la lectura d'un manifest amb motiu de la citada efemèrides i encès de veles a les 17.30 hores. Solament mitja hora més tard, a les 18:00, està prevista la celebració d'un ple infantil en l'Ajuntament amb els nous membres del Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència.
El divendres, 23 de novembre, tindrà lloc en el passeig Ribalta una nova activitat municipal sota el títol ‘Embulla’t, aturem la violència masclista’ i a les 18:00 hores, en el centre cívic del Grup Roquetes està prevista una xarrada sobre “La fecilitat com a medicina 2.0’ a càrrec de la psicòloga de la Llar Perpetu Socors, Pamela Salvador.
Les activitats commemoratives del dia dels Drets de la Infància seguiran el dimecres, 28 de novembre, a les 18:00 hores en el centre de salut *Barranquet-Perpetu Socors amb l'assemblea i constitució del Consell de Salut. Acabaran el dissabte 1 de desembre a les 10:00 hores amb una caminada comunitària, esmorzar i jocs amb eixida des del centre de salut.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios